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1	Overall description
SA2 thanks SA6 for the LS on Clarification related to the predictive slice modification in Inter-PLMN based slice service continuity.
SA2 discussed the SA6 LS and would like to ask the following:

Question 1: The principles of network slice selection enables the VPLMN to use a suitable VPLMN S-NSSAI to support inbound roamer’s HPLMN S-NSSAI while complying with the SLA with the HPLMN, and without disclosing the used VPLMN S-NSSAI to the HPLMN. What VPLMN S-NSSAI to select is based on VPLMN operator policies. Note that the SLA between the HPLMN and the VPLMN is usually a private agreement and there can be privacy issues if the VPLMN S-NSSAI mapping to the HPLMN S-NSSAI is exposed to a 3rd party.
Can SA6 confirm that the SA6 defined framework does not change such principle?

Question 2: When the UE enters a target PLMN during inter-PLMN mobility, it is not known in advance which cell/TA will be selected in the target PLMN. As different cells/TA may support different sets of S-NSSAIs, it is difficult to predict the S-NSSAI which will apply in the target PLMN. Does SA6 work cover any S-NSSAI or is it only meant to cover S-NSSAIs for network slices including PLMN wide coverage?

Question 3: In SA2 understanding of the mechanism of "Predictive slice modification in Inter-PLMN based slice service continuity" in clause 9.13 of 23.435, it is assumed that in case the UE is about to leave the network slice service area of PLMN2, the UE would perform mobility to PLMN1. SA2 hasn't specified inter-PLMN mobility trigger upon leaving the service area of a network slice in a PLMN. 
Does SA6 consider that the PLMN2 has to trigger mobility to PLMN1 when the UE is about to leave the service area of a single network slice in the PLMN2? 

2	Actions
To SA6
ACTION: SA2 kindly asks SA6 to answer the above question.
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