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1 Discussion
In section 5.1.1.3.1 [1], the UE Information procedure shown in figure 5.1.1.3.1-1 is used to retrieve logged MDT report. The figure may mislead that UE Information procedure is used following immediately RRCConnectionSetupComplete. From RRC specification [2], the UE Information procedure can only be used with security activated. Therefore we propose:
Proposal 1: Remove figure 5.1.1.3-1.
Proposal 2: UE information procedure is clealy specified in section 5.1.1.3.2 for report retrival in E-UTRAN.
2. Conclusion

RAN2 is kindly asked to discuss and agree to proposals and text proposal.
Reference
[1] 3GPP TS 37.320 v0.7.0
[2] 3GPP TS 36.331 v9.3.0

Text Proposal

5.1.1.3
Measurement reporting

5.1.1.3.1
Availability Indicator
A UE configured to perform Logged MDT measurements in IDLE indicates the availability of MDT measurements, by means of a one bit indicator, in RRCConnectionSetupComplete message during connection establishment. Furthermore, the indicator (possibly updated) can be provided within E-UTRAN handover and re-establishment, and UTRAN procedures SRNC (SRNC relocation involving the change of). The UE includes the indication in one of these messages at every transition to RRC Connected mode even though the logging period has not ended, upon connection to RAT, which configured the UE to perform Logged MDT measurements. The UE will not indicate the availability of MDT measurements in another RAT.
The network can decide to retrieve the logged measurements based on this indication. In case logged MDT measurements are retrieved before the completion of the pre-defined logging duration, the reported measurement results are deleted, but MDT measurement logging will continue according to ongoing Logged MDT configuration. 

In case the network will not retrieve logged MDT measurements, UE should store non-retrieved measurements for 48 hours from the moment the duration timer for logging expired. There is no requirement to store non-retrieved data beyond 48 hours.



5.1.1.3.2
Report retrieval
For Logged MDT the measurement reporting is triggered by on-demand mechanism, i.e. the UE is asked by the network to send the collected measurement logs via RRC signalling. In E-UTRAN, UE Information procedure defined in [4] is used to request the UE to send the collected measurement logs. The reporting may occur in different cells than which the measurement configuration is signalled. 
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