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Introduction
In this contribution, we provided a summary on email discussion 110bis-e-NR-R16-05, which is about the draft CR R1-2208869 with the following proposed changes:
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<unrelated part omitted>
For the PCell or the PSCell, if BFR MAC CE [11, TS 38.321] is transmitted in Msg3 or MsgA of contention based random access procedure, and if a PUCCH resource is provided with PUCCH-SpatialRelationInfo, after 28 symbols from the last symbol of the PDCCH reception that determines the completion of the contention based random access procedure as described in clause 5.1.4a or in clause 5.1.5 of [11, TS 38.321], the UE transmits the PUCCH on a same cell as the PRACH transmission using 
-	a same spatial filter as for the last PRACH transmission 
-	a power determined as described in clause 7.2.1 with [image: ], [image: ], and [image: ], where qnew is the SS/PBCH block index selected for the last PRACH transmission.
where the SCS configuration for the 28 symbols is the smallest of the SCS configurations of the active DL BWP and of the active UL BWP for the PCell or the PSCell.




The reason for the change is as follows:
	Reason for change:
	In Rel-16, it is defined that after 28 symbols after UE receives the CBRA based BFR, the UE shall apply the reported new beam to PUCCH and reset the power control parameters for PUCCH. However, the subcarrier spacing to count the 28 symbols is not defined.  

	
	

	Summary of change:
	Define the subcarrier spacing to be based on the minimal subcarrier spacing among the active DL BWP and UL BWP.

	
	

	Consequences if not approved:
	How to count the 28 symbols for the UE to apply the new beam for CBRA based BFR is unclear. 



Discussion
Q1: Which of the following options is correct for the SCS to determine the “28 symbols” for CBRA based spCell BFR?
· Option 1: The SCS is the DL SCS in active DL BWP in spCell
· Option 2: The SCS is the UL SCS in active UL BWP in spCell
· Option 3: The SCS is the smallest SCS between DL SCS and UL SCS in active DL/UL BWP in spCell
	Company
	Option?
	Comments

	
	
	

	
	
	

	
	
	

	
	
	



Q2: If “option 3” to the Q1, do you agree with the proposed CR?
	Company
	Y or N?
	Comments

	
	
	

	
	
	

	
	
	

	
	
	



Q3: If “Option 1 or option 2” to the Q1, do you think whether the spec change is needed?
	Company
	Y or N?
	Comments
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