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1 Introduction
This is report of the following e-mail discussion:

[bookmark: _Hlk93341732][AT116bis-e][041][NR17] HO with PSCell (MediaTek)
	Scope: Treat R2-2200124, R2-2201673 (late), make a reply LS. 
	Intended outcome: Approved LS out
	Deadline: Friday W1

Comment deadline: Thursday Week 1, 1200 UTC

2 Discussion
In [1], RAN4 asked RAN2 what should be the timing reference cell for SMTC of target NR PSCel in NR SA handover to EN-DC.

[bookmark: _Hlk93342053]RAN4 has discussed the requirement for HO with PSCell from NR-SA to EN-DC. If SMTC of target NR PSCell is configured by source NR PCell in RRCConnectionReconfiguration of targetRAT-MessageContainer, it is unclear whether UE shall follow the SMTC window based on the reference timing of target E-UTRA PCell or not.

RAN2 actually already discussed this in last meeting and a draft reply LS is provided in R2-2201673 [2] to simply reply the RAN2 agreement. Companies are invited to check whether you are okay to send the reply LS and any comment on the content in R2-2201673 (copied below for reference).

-----------------------------------------------------------------------------
RAN2 would like to thank RAN4 for the LS on HO with PSCell from NR SA to EN-DC (R4-2120298). RAN2 has already discussed the SMTC timing reference issue in RAN2#116 and concluded as
· [010] RAN2 confirms that UE applies the PSCell SMTC configuration based on the timing reference of target EUTRA PCell for the case of NR SA to EN-DC HO with PSCell addition (if explicit SMTC configuration is present in RRCConnectionReconfiguration).

So, the timing reference cell is E-UTRA PCell in the concerned scenario.
-----------------------------------------------------------------------------

Question 1: Do companies agree to send reply LS as in R2-2201673? Is there any comment on the content ? 

	Company
	Agreed or not
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Summary:


3 Conclusions	
Base on the discussion in section 2, we propose the following: 

Proposal 1: 
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