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Introduction
This document is created to facilitate the email discussion of “[106-e-NR-L1enh-URLLC-09] Issue#14: Correction on invalid symbol determination for PUSCH repetition Type B”. This email thread is triggered by the following draft CR. 
R1-2106932	Correction on invalid symbol determination for PUSCH repetition Type B	CATT
Company views
The only proposed change to TS 38.214 Clause 6.1 in R1-2106932 is the correction of RRC parameter of “resourceAllocationType1GranularityDCI-0-2”.
Q1: Do you agree with the text proposal to TS 38.214 Clause 6.1 in R1-2106932? If not, please provide your comments.
	Company
	Yes or No
	Comment

	ZTE
	Yes
	

	Ericsson
	Yes
	

	Qualcomm 
	              Yes
	

	DOCOMO
	Yes
	

	vivo
	Yes
	

	
	
	



In Clause 6.1.2.1 in R1-2106932, the invalid symbol determination for PUSCH repetition type B for half-duplex operation in CA with unpaired spectrum are corrected following the agreed CRs in R1-2104010 and R1-2106346 and the indention is also modified.

Q2: Do you agree with the intention of the text proposals for TS 38.214 Clause 6.1.2.1 in R1-2106932? If not, why?
	Company
	Yes or No
	Comment

	ZTE
	Yes
	

	Ericsson
	Yes
	

	Qualcomm
	Yes
	The CR implements similar changes as the agreed CRs in R1-2104010 and R1-2106346.

	DOCOMO
	Yes
	

	vivo
	Yes
	

	
	
	



Q3: Do you agree with the text proposals for TS 38.214 Clause 6.1.2.1 in R1-2106932? If not, please provide your comments.
	Company
	Yes or No
	Comment

	ZTE
	Yes
	

	Ericsson
	Partly
	One question on the TP in R1-2106932:
What’s the reason to add “within a cell group” when it’s not about NR-DC? In the CR of R1-2104010, there is no “within a cell group” in the corresponding place.

	Qualcomm
	
	Same view as Ericsson. Not sure why “within a cell group” in included in the CR, when the other two CRs agreed in previous meetings do not include such qualifiers. 

	DOCOMO
	Partly
	Same question as Ericsson and Qualcomm. Would appreciate it if CATT could clarify the reason to add “within a cell group”.

	vivo
	
	[bookmark: _GoBack]Same view as Ericsson. It should be clarified for adding “within a cell group”.

	
	
	




Conclusion
To be added after the discussion. 
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